Home / Activiteiten

Onze jaarlijks terugkerende activiteiten

Clubavonden
Elke dinsdagavond komen de clubleden bij elkaar in Ross Lovell in Rijsoord. Regelmatig worden er externe sprekers uitgenodigd. Wilt u eens een clubavond bijwonen? Stuur ons dan een mail via info@rotary-ridderkerkdewaal.nl.

Frank de Jong Memorial Rally
Jaarlijks wordt in april in Ridderkerk en omstreken de Frank De Jong Memorial Classic & Open Rally gereden. Bijna 60 enthousiaste oldtimer bezitters en rally rijders rijden met hun klassieker of cabriolet mee. Een bonte stoet prachtige auto’s trekt dan door de regio. Met dit evenement zamelen wij veel geld in voor een lokaal goed doel.

‘t Ronde Sant
In juni leggen wij alle bewoners van ‘t Ronde Sant in de watten door hen een feestelijke dag aan te bieden.

Golftoernooi
In september staat ons jaarlijkse golftoernooi gepland waarvan de opbrengst ten goede komt aan een goed doel. Vooralsnog is dit bestemd voor het AMC researchteam dat onderzoek doet naar de zeldzame stofwisselingsziekte San Filippo.