2012 – Golftoernooi

Home / Activiteiten / 2012 – Golftoernooi

Het Golftoernooi in Rhoon heeft 20.000,00 euro opgebracht voor Villa Joep!

Dit bedrag heeft alle verwachtingen overtroffen. Het toernooi dat gesponsord werd door 2 hoofdsponsors Romaro Schoonmaakgroep bv en Alldra bv en nog vele andere sponsoren werd voor de 5e keer georganiseerd door Rotary Ridderkerk-De Waal voor Stichting Villa Joep en werd een waanzinnig succes.Op vrijdag 14 september werd er de hele dag gegolfd door ongeveer 115 enthousiaste golfers. Er was zelfs een Villa Joep flight waarin de eigen vrijwilligers en ambassadeurs deelnamen. In hun soms moeizame tocht langs de 18 holes werden de deelnemers verrast door gastvrouwen gesponsord door House of KENT en spijs en drank door Smit Zeevis en Wijnhandel Luyten die op diverse plaatsen in het parcours werden uitgedeeld. De VW Beatle cabrio door AA Lease bij de hole in one is helaas niet gewonnen maar kon de pret niet drukken. Tijdens het afsluitende diner werd een veiling gehouden met prachtige items geschonken door sponsors waaronder o.m. P.B.Travel, BMW Breeman, Smits Herenmode en Jewel Trend. Er waren mooie prijzen zoals een leren golftas, een maatpak, een verzorgd golfweekend, dames sierraden en een Feijenoord- en Nederlands elftal WK-shirt met handtekeningen van alle spelers.

Namens Villa Joep was niet alleen Leontine Steijn aanwezig maar ook Marina Vermaas, de moeder van Ferenc die al 6 jaar lang tegen zijn neuroblastoom vecht. Marina heeft haar verhaal, voor het eerst in het openbaar, met de aanwezigen gedeeld. Dit maakte grote indruk. Ben Wijnstekers, oud-speler en trainer bij Feijenoord, gaf spontaan een originele Feijenoordbal voor Ferenc mee. Maar ook een Flightsponsor kon zijn emotie niet bedwingen en organiseerde spontaan een collecte die nog eens 900 euro opleverde.

Boven ieders verwachting werd de gift van vorig jaar van 12.000,00 euro overtroffen met het geweldige bedrag van 20.000,00 euro! Rotary Ridderkerk-De Waal is met recht een structurele en belangrijke partner te noemen in de strijd van Villa Joep tegen neuroblastoom!!