2014 – RCO Rally

Home / Activiteiten / 2014 – RCO Rally

Rally voor Stichting Bram brengt €18500,- op
Bekijk hier de foto’s

Zaterdag 5 april werd in Ridderkerk en omstreken de Frank De Jong Memorial Classic & Open Rally gereden. Bijna 60 enthousiaste oldtimer bezitters en rally rijders reden met hun klassieker of cabriolet mee. Een bonte stoet prachtige auto’s trok door de regio. Doel van het evenement was geld inzamelen voor Stichting Bram (SBR).

Marjon de Vries, oprichtster van SBR, ontving een cheque van €18.500,- dat dankzij de bijna 60 equipes en maar liefst 55 regionale bedrijven bijeen werd gebracht. En er was nog een grote verrassing: de heer Peter Camping van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) verdubbelde het bedrag naar totaal €18.500,-.

Henk Dokter, Ridderkerks locoburgemeester en wethouder, gaf ‘s ochtends op 9 uur het startschot op het Koningsplein in het centrum van Ridderkerk. Het prachtige maar uitdagende parcours bracht de rallyrijders langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Ridderkerk naar Nieuwerkerk aan den IJssel, Bodegraven en via Krimpen aan den IJssel weer terug naar Ridderkerk. Ook het zonnetje scheen volop waardoor de stemming buitengewoon goed was tijdens deze geweldige sportieve en feestelijke dag.

Bekijk hier de foto’s