2012 – ‘t Ronde Sant

Home / Activiteiten / 2012 – ‘t Ronde Sant

‘t Ronde Sant

Op 16 juni 2012 zal Rotary Ridderkerk de Waal voor het zesde opeenvolgende jaar een feestelijke dag organiseren voor de bewoners van ’t Ronde Sant.

‘t Ronde Sant  – gesitueerd in het midden van de wijk ’t Zand in Ridderkerk – heeft 25 aanleunwoningen en 62 plaatsen voor mensen met een psychische belemmering. Er wonen voornamelijk maatschappelijk kwetsbare ouderen, die lichamelijke, psychische of sociale ondersteuning nodig hebben. Het huis loopt rond om een mooie binnentuin met een vijver en beschutte plekjes waar je heerlijk kunt zitten terwijl een volkstuintje de binnentuin extra bijzonder maakt. In de zomer eten bewoners zo nu en dan buiten. Alles is erop gericht dat mensen zo normaal mogelijk kunnen wonen.

Op deze zaterdag zullen de leden van de Rotaryclub Ridderkerk de Waal geld en menskracht inzetten om een feestelijke dag te organiseren voor de bewoners en hun familie. Dit jaar zal het thema van de dag “Sprookjes” zijn. De versiering in huis, de kleding van alle begeleiders en het diner zullen die dag helemaal in dit thema staan.

De leden van Rotaryclub Ridderkerk de Waal zullen een geweldig diner verzorgen dat bij goed weer in de versierde buitentuin zal worden opgediend.