2013 – Museum Prinsenhof Delft

Home / Activiteiten / 2013 – Museum Prinsenhof Delft

Fellowship day Rotary Ridderkerk de Waal Zondag 17 maart 2013 Prinsenhof Delft

Een belangrijk jaarlijks evenement binnen de Rotary Gemeenschap is de zgn. Fellowship day. In het kort komt het er op neer dat de leden jaarlijks, met partners,  en eventueel kinderen en familieleden een gezamenlijke dag beleven die in het teken staat van het verstevigen van de onderlinge band.

Op zondag 17 maart is door RRdW deze jaarlijkse dag gehouden in “Het  Prinsenhof in Delft”. Er waren ca. 30 volwassen deelnemers en ca. 20 kinderen aanwezig op deze middag. Het programma was geïnitieerd door Rotary RRdW lid Wim Kok die met zijn onderneming “KBR Bouw” de onderhoudswerkzaamheden verzorgt van het monumentale pand in Delft. Na het welkomstwoord om ca. 15.30 uur door het management van Het Prinsenhof waren er meerdere programma’s die in het teken stonden van het leven Willem van Oranje in relatie met ons Koningshuis in de 16e eeuw en uiteraard ook het specifieke kenmerk van de stad Delft; het Delfts Blauw.

Na het boeiende culturele programma was er een borrel met hapjes en aansluitend een Indische rijsttafel. Het programma eindigde om ca. 18.30 uur. Terugkijkend een zeer geslaagde ervaring die zeker heeft voldaan aan de doelstellingen van Rotary.

Met dank aan Wim.