2012 – RCO Rally

Home / Activiteiten / 2012 – RCO Rally

Rotary Ridderkerk de Waal organiseert de 5e Ridderkerk Classic & Open rally

Dit jaar, het lustrumjaar, staat de rally in het teken van kunst en cultuur in en om Ridderkerk. De start vindt plaats in het centrum van Ridderkerk v.a. 10.00 uur met hopelijk weer veel mooie auto’s onder de deelnemers. De tocht voert u langs mooie plekken in de regio en laat u tevens kennismaken met een aantal kunstenaars. Zij stellen belangeloos werk ter beschikking en stellen zichzelf en hun werk voor langs de route. Aan het einde van de dag om 18.00 Uur worden de kunstwerken geveild bij hotel van der Valk Ridderkerk.

Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats, gevolgd door het afsluitende diner. De opbrengst van de rally komt ten goede aan “walking on a dream”. Bianca Baijens, de oprichtster en inspirator van de missie walking on a dream verloor haar strijd tegen kanker.

Bianca deelde haar dromen met de rest van de wereld en inspireerde andere mensen om dromen waar te maken: de realisatie van een hyperthermie scan in de daniel den hoed kliniek te Rotterdam. Deze scan kan vele levens redden en/of draaglijker maken. Www.Walkingonadream.Nl Rotary ridderkerk de waal gaat uit van een grote deelname die, samen met de opbrengst van de veiling, een mooie cheque zal opleveren. Voor meer informatie over de rally zie www.Rco-rally.Nl .