Home / Home

Hartelijk welkom bij Rotary Ridderkerk De Waal

Rotary Ridderkerk de Waal, opgericht in 2004, is een serviceclub waarin vrouwen en mannen vanuit de eigen achtergrond, kennis en vaardigheden een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Rotary is niet politiek maar maatschappelijk geëngageerd. Onze doelstelling wordt kernachtig weergegeven door de spreuk ‘Service above self’.

Elke dinsdagavond komen de clubleden bij elkaar. Regelmatig worden externe sprekers uitgenodigd. Wilt u eens een clubavond bijwonen? Stuur ons dan een mail via secretaris@rotary-ridderkerkdewaal.nl.

Binnen onze club hanteren wij het het credo: Nos ipsi haec statuemus, ofwel ‘Dat beslissen wij zelf wel’ en dit onderstreept het bijzondere en tegelijkertijd het eigenzinnige dat onze club kenmerkt.

Inschrijving Golftoernooi geopend – 15 sep 2017 >

Actueel:

Schermafdruk 2017-06-20 14.46.49 SVD_7493 Schermafdruk 2016-07-19 21.23.19
2017: ‘t Ronde Sant 2017: RCO Rally 2016: Fellowship 2016: Golftoernooi
Mede dankzij de hulp van Rotary Ridderkerk de Waal en het Maxima College en natuurlijk de vaste medewerkers van ’t Ronde Sant werd de jaarlijkse familiedag wederom een groot succes. Zaterdag 17 juni vond de jaarlijkse familiedag plaats in het kleinschalige verpleeghuis Zaterdag 1 april werd de negende Frank de Jong Memorial Classic & Open Rally gereden. Het werd een hoogtepunt voor de echte rally fans en er werd een recordbedrag van €21.500 opgehaald voor een nieuwe zorgbus voor ouderen in Ridderkerk. Op 12 juli organiseerde onze club de Fellowship avond van de 53ste Rotary WK Golf die voor het eerst in Nederland was. 120 Rotarians vanuit de hele wereld kwamen op ‘t Struweel genieten van een gezellige Hollandse avond. Op vrijdag 16 september 2016 vond voor de 9e keer het golftoernooi van Rotary Ridderkerk de Waal plaats. Het werd een sportief feest met een prachtige opbrengst van €26500 voor het San Filippo onderzoeksteam in het AMC.
 Meer info Meer info  Meer info  Lees verder