Sponsoring mogelijkheden golftoernooi 2015

Home / Sponsoring mogelijkheden golftoernooi 2015

Sponsor mogelijkheden golftoernooi 2015

Naast de mogelijkheid om uw bedrijf exclusief te profileren bij een zeer interessante doelgroep, helpt u bovendien het San Filippo onderzoekteam van het AMC bij het ontwikkelen van effectieve behandelingen voor kinderen met deze zeer zeldzame stofwisselingsziekte. Alleen met donateurs is het voor hen mogelijk om significante stappen te zetten wat betreft effectieve behandelplannen en onderzoek naar genezing van deze ziekte.

1) PLATINUM sponsorschap

2 Flights met diner, vermelding op alle e-communicatie (e-uitnodigingen, reminders, terugblik, Facebook, website), 2 Baniervlaggen door u aan te leveren en geplaatst voor het clubhuis en 2 bordjes inclusief belettering. Naamsvermeldingen als hoofdsponsor en bedrijfsreclame op 1 sheet op de beamer. Materiaal door u aan te leveren en zal verschijnen op powerpoint per toerbeurt te zien tijdens de inschrijving en het diner. Mogelijkheid tot plaatsen van een stand op de baan wordt nog onderzocht.

2) GOLD sponsorschap

1 Flight met diner en 1 bordje inclusief belettering in de baan. Bedrijfsreclame op 1 sheet op de beamer. 2 Baniervlaggen door u aan te leveren en geplaatst voor het clubhuis. Logo vermelding op de website. Materiaal door u aan te leveren en zal verschijnen op powerpoint per toerbeurt te zien tijdens de inschrijving en het diner.

3) Auto inclusief verzekering voor de “hole in one” prijs
De auto inclusief verzekering zal op kosten van de sponsor worden geplaatst voor het clubhuis. Diegene die een hole in one slaat zal kosteloos eigenaar worden van deze wagen. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

PRIJS OP AANVRAAG

4) Reclamebordje (logo) in de baan (bij de Tee)

Afmeting ongeveer 60 x 40 cm en inclusief belettering en plaatsing.

€ 200,–

5) Koffie, thee en koek tijdens de inschrijving

Bij ontvangst en inschrijving staat een buffet gepresenteerd waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam / logo te vermelden. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

6) Lunchbuffet

Geheel verzorgd lunchbuffet in het clubhuis. Hier wordt een fraai bord (50 x 50cm) geplaatst met de tekst: “Deze lunch wordt u aangeboden door” en het logo van de sponsor

7) Poffertjeskraam in de baan

Deze kunt u sponsoren met ruimte om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

8) Oesters en sushi

De oesters schoongemaakt door een oestermeisje in de tent vlakbij hole 15 waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Haringen worden uitgeserveerd in de tent eind hole 9 waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

PRIJS IN OVERLEG

9) Cava uitserveren

Aangeboden in de tent vlakbij hole 15 waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

10) Bittergarnituur (van 17.00 uur tot 19.00 uur)

Uitgeserveerd tijdens de borrel in het clubhuis waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

11) Golfballen inclusief bedrukking

Golfballen dienen kosteloos kant en klaar aangeleverd te worden bij de inschrijftafel in doosjes van 3, met een totaal van 130 doosjes. Deze zullen uitgedeeld worden tijdens de inschrijving. Als tegenprestatie leveren wij een reclamebordje bij de Tee met afmeting ongeveer 60 x 40 en inclusief, belettering en plaatsing. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

12) ‘Live’ muziek tijdens het diner

Tijdens het diner wordt de muzikale omlijsting verzorgd door een band. Uw naam wordt tijdens het diner twee keer genoemd door de muzikanten. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”.

13) Partytent met naamsvermelding op hole 9 en/of 15

De partytent zal d.m.v. uw reclame uitingen worden ingericht en voorzien van uw bedrijfsnaam. In deze tent worden hapjes en/of drankjes geserveerd conform in deze sponsorlijst is omschreven. De verdere inrichting om uw bedrijfsactiviteiten te promoten kunt u afstemmen met uw contactpersoon van Rotary Ridderkerk de Waal. Tevens krijgt een vermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”

PRIJS OP AANVRAAG

14) Wijnflessen als prijs t.b.v. van een put op de puttinggreen

Op de putting green wordt uw bedrijf gepromoot door de gastvrouw en kunnen de deelnemers een gokje wagen om een fles wijn te winnen tegen betaling van 5 euro voor het goede doel.

15) Sponsoring d.m.v. een geld bedrag

Wij en het goede doel zijn u hier zeer erkentelijk voor. Graag maken wij u attent op de volgende handelingswijze.

INTERESSE OM TE SPONSOREN?

Bel Cees van Weijen via 06 53406750 of mail cvanweijen@pn.nl.

Stichting Community Service Rotary Ridderkerk de Waal

Rabobank rekeningnummer 38.58.81.738