Sponsoring mogelijkheden golftoernooi 2017

Home / Sponsoring mogelijkheden golftoernooi 2017

Sponsoring mogelijkheden golftoernooi 2017

Naast de mogelijkheid om uw bedrijf exclusief te profileren bij een zeer interessante doelgroep helpt uw het artsenteam van het RadboudUMC bij hun onderzoek naar behandeling van de ernstige en zeer zeldzame aandoening Congenitale Hernia Diafragmatica (CHD). Alleen met donateurs is het voor hen mogelijk om significante stappen te zetten in hun onderzoek omdat zij geen subsidie ontvangen.

1) PLATINUM sponsorschap
2 Flights met diner, vermelding op alle e-communicatie (e-uitnodigingen, reminders, terugblik, Facebook, website), 4 Baniervlaggen en 2 banners door u aan te leveren en geplaatst voor het clubhuis en 2 bordjes inclusief belettering (in ieder geval start hole 1 en eind hole 9. Naamsvermeldingen als hoofdsponsor en bedrijfsreclame op 1 sheet op de beamer. Materiaal door u aan te leveren en zal verschijnen op powerpoint per toerbeurt te zien tijdens de inschrijving en het diner. Mogelijkheid tot plaatsen van een stand op de baan. Alleenrecht op bedrukken en leveren golfballen.

2) GOLD sponsorschap
1 Flight met diner en 1 bordje inclusief belettering in de baan. Bedrijfsreclame op 1 sheet op de beamer. 2 Baniervlaggen en 1 banner door u aan te leveren en geplaatst voor het clubhuis. Logo vermelding op de website. Materiaal door u aan te leveren en zal verschijnen op powerpoint per toerbeurt te zien tijdens de inschrijving en het diner.

4) Auto inclusief verzekering voor de “hole in one” prijs:
De wagen inclusief verzekering zal op kosten van de sponsor worden geplaatst voor het clubhuis. Diegene die een hole in one slaat zal kosteloos eigenaar worden van deze wagen. Naamsvermelding in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren

6) Koffie / thee en koek tijdens de inschrijving
Bij ontvangst en inschrijving staat een buffet gepresenteerd waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam / logo te vermelden. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren

7) Lunchbuffet
Geheel verzorgd lunchbuffet in het clubhuis. Hier wordt een fraai bord (50 x 50cm) geplaatst met de tekst: “Deze lunch wordt u aangeboden door” en het logo van de sponsor en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren.

8) Oesters en sushi
De oesters schoongemaakt door een oestermeisje in de tent vlakbij hole 1 waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Haringen worden uitgeserveerd in de tent eind hole 9 waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren.

9) Cava uitserveren
Aangeboden in de tent vlakbij hole 15 waar ruimte zal worden gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren.

10) Bittergarnituur (van 17.00 uur tot 19.00 uur)
Uitgeserveerd tijdens de borrel in het clubhuis waar ruimte zal worden         gemaakt om uw bedrijfsnaam te vermelden inclusief logo. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren

11) Golfballen inclusief bedrukking
Golfballen dienen kosteloos kant en klaar aangeleverd te worden bij de inschrijftafel in doosjes van 3, met een totaal van 130 doosjes. Deze zullen uitgedeeld worden tijdens de inschrijving. Als tegenprestatie leveren wij een reclamebordje bij de Tee met afmeting ongeveer 60 x 40 en inclusief, belettering en plaatsing. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren

12) Live Music tijdens het diner
Tijdens het diner wordt de muzikale omlijsting verzorgd door een band. Uw naam wordt tijdens het diner twee keer genoemd door de muzikanten. Naamsvermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door” en plaatsen van 1 banner door u zelf aan te leveren.

13) Partytent met naamsvermelding op hole 9 en/of 15
De partytent zal d.m.v. uw reclame uitingen worden ingericht en voorzien van uw bedrijfsnaam. In deze tent worden hapjes en/of drankjes geserveerd conform in deze sponsorlijst is omschreven. De verdere inrichting om uw bedrijfsactiviteiten te promoten kunt u afstemmen met het contactpersoon van Rotary Ridderkerk de Waal. Tevens krijgt een vermelding op de beamer in de rubriek “mede mogelijk gemaakt door”

PRIJS OP AANVRAAG

14) Wijnflessen als prijs t.b.v. van een put op de puttinggreen
Op de putting green wordt uw bedrijf gepromoot door de gastvrouw en kunnen de deelnemers een gokje wagen om een fles wijn te winnen tegen betaling van 5 euro voor het goede doel.

15) Reclamebordje (logo) in de baan (bij de Tee)
Afmeting ongeveer 60 x 40 en inclusief, belettering en plaatsing en plaatsen van 1 banner door u aan te leveren.

€ 275,–

16) Sponsoring d.m.v. een geld bedrag
Wij en het goede doel zijn u hier zeer erkentelijk voor.

INTERESSE?
Maurice de Bruijn